Nieuws

Verslag Broekhuis Maandbekerwedstrijd # 7

17 september 2024

De 7e Maandbeker wedstrijd en tevens de laatste Maandbeker wedstrijd van het seizoen 2024 werd traditioneel gesponsord door Broekhuis Heemskerk. En naast deze wedstrijd is Broekhuis Heemskerk ook de sponsor van de Golfer en Golfster van het Jaar.

Het deelnemersveld op deze zonovergoten dag bestond uit 62 enthousiaste golfers. Deze zondag moesten veel deelnemers hun wekker vroeg zetten, want de eerste start was al om 9.08 uur. Alles werd goed gemaakt door het heerlijke weer en het zicht op een kleurrijk versierde Volkswagen ID.Buzz, die stond voor Peace and Love. Hoe actueel, nietwaar?

De baan was in goede conditie en er was vrijwel geen wind. Ingrediënten om met hoge scores naar het clubhuis terug te keren. De prijzentafel was weer goed gevuld door sponsor BROEKHUIS Heemskerk. Wie waren de gelukkigen om een mooie prijs in ontvangst te nemen?

Bij de dames
(Alle vier hadden een score van 40 punten, op matching cards werd dit de volgorde)

1 Britt Spaan
2 Bettina Gerrits
3 Jetty de Wit
4 Evelien Portegies

 

Bij de heren

1 Chris Jobse: 43 punten
2 Stephan Keizer: 41 punten
3 Wouter Nieuwland: 38 punten (mc)
4 Thijs Bongers: 38 punten

Met zijn score van 43 punten werd Chris Jose de winnaar van de maandbeker.
Hij mag de hele maand oktober gebruik maken van de Maandbeker parkeerplaats.

De winnaars van de neary’s:
Hole 5: Thew Khanthonghoa
Hole 8: Alex Been
Hole 13: Jeroen Klein
Hole 16: Ellen Crabbendam

Doordat één van de winnaars niet aanwezig was bij de prijsuitreiking reikte Alphons aan onze huisfotograaf John de Graaf die prijs uit. John werd daarbij hartelijk bedankt voor het nemen van de foto’s bij alle door de WeCo georganiseerde wedstrijden.

 

Na afloop van de prijsuitreikingen, werd de uitslag bekend gemaakt van de Golfster en Golfer van het Jaar. Met dank aan Henk Wanst voor het bijhouden van het klassement.

Als je alle foto’s wilt bekijken, die John op deze dag heeft gemaakt, klik dan op deze link:

https://drive.google.com/drive/folders/1OwRzdAN98Bn9u5LWJGXI0E9IJ3Hc2h1L

Bij de dames mag Thew zich Golfster van het Jaar noemen met een totaal van 41 punten. Zij werd op de voet gevolgd door Willy Tolhuijsen (39 punten) en Annelies Bouma (35 punten).

Bij de heren was het best spannend wie zich uiteindelijk Golfer van het Jaar mocht noemen. Ondanks het feit, dat hij op vakantie was en niet kon deelnemen aan deze wedstrijd was zijn puntentotaal voldoende om Golfer van het Jaar te worden.
Ab van Schooten was met 27 punten niet in te halen door Henk Hildering (23 punten) en Tom Groen (22 punten).

 

De WeCo heeft nog één wedstrijd te gaan: De Heemskerkse Masters op zaterdag 28 september. De winnaars/kampioenen hebben daarvoor inmiddels een uitnodiging ontvangen.
Daarna zit het succesvolle seizoen er op en maken we ons op voor een nieuw seizoen in 2025.
Alphons, Annemieke, Jetty, Nicoline, Peter, Renee, Ria en Tom.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

18 holes winterabonnement

18 september 2024

Een goed initiatief! Iedereen die twee of meer keer per maand golft, is in de herfst en winter maanden goedkoper uit met een winterabonnement. Bovendien biedt dit je de mogelijk om meer dan 5 keer per jaar op onze 18 holes baan te spelen. Het 18 holes winterabonnement is er voor iedereen die in de […]

Nieuws

Succesvolle start Heemskerkse Duo Open 2024

10 september 2024

Zaterdag 7 september organiseerde de WeCo de eerste Heemskerkse Duo Open. Deze bijzondere wedstrijd was nieuw op de wedstrijdkalender en werd gesponsord door Ivo Beernink en Wouter Nieuwland van Hypotheekshop Heiloo. Alle elementen voor een gezellige en sportieve dag waren aanwezig. De deelnemers waren goed gezind vanwege het prachtige weer en de lach op hun […]

Nieuws

Dinsdag Zomer Avond Competitie

2 september 2024

DIZAC 2024 De DIZAC startte dit jaar op 7 mei, het was heerlijk weer om een rondje te lopen en er waren gelijk veel deelnemers. Dat beloofde wat voor de rest van de DIZAC competitie. Helaas de weergoden waren ons niet goed gezind. Een paar keer hebben we maar 9 holes kunnen lopen vanwege de […]