Nieuws

Ria Vree winnares Commissiecup 2023

11 oktober 2023

Als club koesteren we onze vrijwilligers. En om onze dank als bestuur te benadrukken organiseren we jaarlijks de Commissiecup waarvoor alle clubvrijwilligers worden uitgenodigd. Een wedstrijdje over 9 holes, waaraan dit jaar liefst 65 vrijwilligers hebben deelgenomen op zaterdag 7 oktober. Met een iets andere opzet dan voorgaande jaren. Om ervoor te zorgen dat de deelnemers zoveel mogelijk gelijktijdig aan de borrel konden, kozen we dit jaar voor een all tee start waarbij je ‘ergens’ moest starten en vervolgens 9 holes mocht lopen. Dat gaf vooraf de nodige onduidelijkheid over binnenlus versus buitenlus, hoe de punten dan te tellen, hoe om te gaan met hole 12 etc. Kortom, dit is en blijft een boeiend evenement om te organiseren. Maar wel leuk en uiteindelijk is alles prima voor elkaar gekomen. Kwestie van alle goedbedoelde adviezen gewoon negeren!

Het weer was prima, mooi verfrissend windje en vooral een prima sfeer. En daar is het allemaal om te doen, alle deelnemers worden terecht gezien als winnaars. 

Omdat dochterlief van de voorzitter in het huwelijk trad, had Carin als vice-voorzitter de eer alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en de prijsuitreiking te doen.

Met maar liefst 20 punten eindigden drie heren als gedeeld tweede: Nico Hijnen, Hans Alblas en Theo Smit. Maar er kan er maar één de beste zijn en dat was Ria Vree die liefst 22 punten bijeen sloeg. Daarmee werd Ria gekroond tot winnares van de Commissiecup 2023. Ria, gefeliciteerd! En dus poseren voor onze huisfotograaf John de Graaf, die overigens trots (en terecht!) rondliep in zijn tijdens de Heemskerkse Masters gewonnen groene jasje.   

Het evenement werd traditiegetrouw afgesloten met een buffet diner, waaraan ook nog flink wat partners deelnamen zodat we de avond eindigden met ongeveer 100 man/vrouw. De verzorging door Sjeff was zoals we inmiddels gewend zijn, prima dus. Al met al weer een zeer geslaagde activiteit! 

Namens de WeCo, Renée en Peter

Winnaars
1e prijs: Ria Vree – 22 punten
2e prijs: Nico Hijnen, Hans Alblas en Theo Smit – 20 punten

Wilt u alle foto’s van John de Graaf zien? Klik dan hier

 

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Dinsdag Zomer Avond Competitie

2 september 2024

DIZAC 2024 De DIZAC startte dit jaar op 7 mei, het was heerlijk weer om een rondje te lopen en er waren gelijk veel deelnemers. Dat beloofde wat voor de rest van de DIZAC competitie. Helaas de weergoden waren ons niet goed gezind. Een paar keer hebben we maar 9 holes kunnen lopen vanwege de […]

Nieuws

Golf / Bridgewedstrijd woensdag 25 september 2024

20 augustus 2024

De Bridgecommissie organiseert op woensdag 25 september 2024 de Golf/Bridgewedstrijd. In de ochtend golfen en ’s-middags bridgen Deelnemers Leden van de HGC, introducé is toegestaan; individuele inschrijving mogelijk. Minimaal 24 deelnemers (12 paren) Wedstrijdvorm Teamwedstrijd, Four Ball Better Ball over 9 holes. Starten vanaf hole 1 en hole 10 Stableford met handicapverrekening. Eventuele handicarts dienen […]

Nieuws

Verslag Clubkampioenschap Strokeplay 2024

Het was prachtig (golf)weer in het weekend van vrijdag 16 augustus t/m zondag 18 augustus. Veel enthousiaste leden hadden zich ingeschreven om de strijd aan te gaan tijdens de Clubkampioenschappen Strokeplay 2024. Nieuw dit jaar was de combinatie heren senioren en heren <50. En, om de mogelijkheid tot inschrijven voor meerdere leden toegankelijk te maken, […]